El primer nivell de suport es troba als 10.967 punts.

Repsol segueix movent-se en una banda lateral a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en el començament d'un nou impuls alcista. Per això, hauríem d'esperar un tancament per sobre dels 15,06 euros, màxims anuals assolits al mes d'abril. Si aconseguís superar aquest nivell de preus, podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 16 euros.

Deja que te aconsejemos en tus inversiones. Prueba Trader Watch gratuitamente 15 días. En el último año acumulamos una revalorización del 311,80%.

Acciona ha experimentat unes pujades molt verticals durant les últimes sessions. El valor va superar, la setmana passada, la resistència dels 75,90 euros i ofereix un magnífic aspecte tècnic per les properes setmanes. No obstant això, per plantejar-nos una presa de posicions hauríem d'esperar que es prengui un respir. El valor podria acabar donant forma a un descens temporal als 76 euros cosa que hauríem d'aprofitar per posicionar-nos amb menys riscos.

Técnicas Reunidas segueix sent un dels valors de l'IBEX 35 que no hauríem de perdre de vista. La companyia porta des de començaments d'any movent-se en una banda lateral pel que estarem molt pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. La resistència clau es troba als 38,67 euros. Cal estar atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ja que això ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista.

Ferrovial ha pogut donar forma a un descens temporal a la resistència superada dels 18,80 euros. Les perspectives tècniques a mitjà i llarg termini són molt bones i sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 22,20 euros, màxims històrics assolits el 2015.

Telefónica es manté cotitzant al voltant de la part alta de la banda lateral en què s'està movent des de fa dos mesos i mig. Seguim molt pendents d'un tancament per sobre dels 10,63 euros, màxims anuals. Això ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista que podria catapultar la seva cotització fins al nivell dels 11,50 euros.

contador