telefonica edificio

Els baixistes desfan part de les posicions sobre Telefónica. Així ho reflecteixen les últimes dades de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). La 'teleco' espanyola està sent un dels valors que major pressió està suportant per part dels fons a la baixa, encara que en els últims dies aquesta aposta a la baixa es relaxa lleument.

  • 4,22€
  • 1,73%

Boussard & Gavaudan Investment Management, el fons amb major posició a la baixa a Telefónica, ha relaxat la seva exposició de l'1,22% fins a l'1,17%. L'companya AQR Capital Management, que passa del 0,6% fins al 0,59%, per continuar desfent posicions des del 0,71% que acumulava el 15 de novembre.

El gegant de les telecomunicacions espanyol està sent un dels valors amb més moviment en aquest final 2016. L'empresa ve de travessar un any difícil, en el qual s'ha trobat amb nombroses dificultats que han impactat directament en la seva cotització borsària.

Telefónica segueix immersa en el seu procés de reestructuració, que passa per retallar el dividend i desfer-se d'actius que donin aire al seu balanç. L'empresa de telecomunicacions ha vist en els últims mesos com el seu rating creditici ha estat rebaixat i, després de presentar els últims resultats (27 d'octubre), en els quals va mostrar una caiguda del benefici del 22% per als primers 9 mesos de l'any, les seves accions han caigut un 9%.

Noticias relacionadas

contador