dl elon musk tesla motors electric vehicles spacex billionaire pb
Sharecast / Tumisu via Pixabay

Elon Musk planeja tornar a treure Twitter a borsa als tres anys de comprar-la. Segons informa The Wall Street Journal, l'home més ric del món està en converses amb diversos fons d'inversió, com Apollo Global Management, perquè inverteixin en l'OPA de 44.000 milions de dòlars que ha llançat sobre la xarxa social i es beneficiïn posteriorment d'una volta posterior de Twitter als mercats.

  • 179,25$
  • -2,20%

Musk planeja tancar la compra de Twitter a finals del 2022, una vegada obtingui el vistiplau dels accionistes i els reguladors, per la qual cosa l'operació de tornada al parquet no es materialitzaria almenys fins a final del 2025.

Segons fonts financeres esmentades pel rotatiu, Musk diu als grans inversors que l'ajudin a finançar l'operació, perquè durant aquest període de tres anys pot augmentar de manera substancial els ingressos i la rendibilitat de Twitter.

Tot i que Musk és famós per incomplir els objectius financers que es marca públicament, els fons saben que s'ha convertit en l'home més ric del món i que Tesla s'ha convertit en el fabricant d'automòbils més valuós, molt per davant d'altres marques mítiques com Toyota, Volkswagen, Mercedes i BMW, per no parlar de les nord-americanes Ford o General Motors.

Noticias relacionadas

contador