musk twitter
Foto original de Daniel Oberhaus (Flickr). Montaje: Bolsamanía.

El Consell d'Administració de Twitter ha canviat de postura i ja està negociant amb Elon Musk un acord que permeti al fundador de Tesla i persona més rica del món aconseguir el control de la xarxa social, després d'haver llançat una OPA a 54,20 dòlars l'acció, xifra que suposa un total de 43.400 milions de dòlars.

Segons informa The Wall Street Journal, un acord entre Twitter i Musk es pot tancar aquesta mateixa setmana. Ambdues parts han estat negociant durant el cap de setmana, i tot i que encara no han arribat a un acord definitiu, han acostat postures de manera important.

"He invertit en Twitter, perquè crec en el seu potencial per ser la plataforma de la llibertat d'expressió a tot el món, i crec que la llibertat d'expressió és un imperatiu social per a una democràcia que funcioni", va comentar fa uns dies Musk.

“No obstant, des que vaig fer la meva inversió m'he adonat que l'empresa no prosperarà ni servirà aquest imperatiu social en la seva forma actual. Twitter ha de transformar-se en una empresa privada”, argumentava, concloent que “la meva oferta és la meva millor i definitiva oferta i si no és acceptada, hauria de reconsiderar la meva posició com a accionista”.

La setmana passada, Musk va presentar un pla financer de 46.500 milions de dòlars davant la Comissió del Mercat de Valors dels EUA (SEC, per les sigles en anglès) recolzat per Morgan Stanley, per la qual cosa el Consell ha reconsiderat la seva posició.

contador