ep josep oliu presidentebanco sabadell 20190328194204
BANCO SABADELL - Archivo

El president, el conseller delegat, els consellers executius i l'alta direcció del Banc Sabadell han renunciat a la retribució variable de l'any 2020 per la crisi del coronavirus. També han renunciat a la retribució variable els membres del Comitè de Direcció de la filial britànica TSB.

  • 1,64€
  • 8,73%

Segons ha manifestat Josep Oliu, “és un acte de responsabilitat en un moment en què tots hem d'actuar amb el màxim compromís i solidaritat. Amb aquesta decisió volem sumar-nos a l'esforç que en aquest moment està fent tota la societat i en particular, tots els empleats del banc que cada dia fan possible la continuïtat d'una tasca essencial com són l'atenció i l'acompanyament als clients”.

Banc Sabadell ha endegat aquestes últimes setmanes una sèrie de mesures per acompanyar els seus clients donades les circumstàncies excepcionals que viu el nostre país i les conseqüències que poden derivar-se del COVID 19.

Entre elles cal destacar la instauració del pagament setmanal a proveïdors, l'avançament del pagament del subsidi d'atur i les pensions, l'ajornament del pagament de tres mesos del lloguer social a aquelles famílies especialment vulnerables l'habitatge de les quals formi part del Fons Social d'Habitatge, la moratòria de fins a 12 mesos en el capital de les hipoteques, així com diferents solucions de finançament per a famílies i empreses a través del seu “Pla d'Acompanyament” amb especial focus en les línies ICO.

Noticias relacionadas

contador