unilever-table-sur-une-amelioration-progressive-de-ses-marches
50,26€
  • -0,70€
  • -1,37%

Marijn Dekkers ha renunciat "amb efecte immediat" al seu càrrec com a president del consell d'Unilever, que ocupava des de 2016, per centrar-se en la seva tasca al front de Novalis Lifesciences, segons ha anunciat el fabricant holandès de productes de consum, que ha designat Nils Andersen com a nou president.

"Marijn ha triat deixar la presidència per poder concentrar-se en les seves creixents responsabilitats com a fundador i president de la companyia d'inversió i assessoria Novalis Lifesciences, tot i que continuarà servint l'empresa com a director no executiu", ha precisat la companyia propietària dels sabons Dove o els gelats Magnum.

"La meva decisió de renunciar ha estat difícil, però espero veure Unilever enfortint-se sota la presidència de Nils", va declarar Dekkers.

Nils Andersen es va incorporar al consell d'Unilever l'abril de 2015 i actualment forma part del Comitè d'Auditoria. Entre el 2007 i el 2016 va ocupar el lloc de conseller delegat de l'empresa danesa A.P. Moller-Maersk i va ser president i conseller delegat de Carlsberg entre 2001 i 2007.

Així mateix, Andersen ha ocupat la presidència d'AkzoNobel des d'abril de 2018 i és directiu no executiu de BP, a més d'ocupar la presidència de la companyia privada Salling Group.

En aquest sentit, l'executiu danès té previst abandonar els seus càrrecs en BP i Salling Group el març de 2020, abans de la junta general d'accionistes d'Unilever. "Estic molt orgullós que m'hagin demanat que succeís Marijn i espero treballar amb la junta i l'equip d'Unilever per donar suport al creixement continu de la companyia", va declarar Andersen.

contador