• El Corte Inglés segueix impulsant i renovant la seva aposta per la decoració
ep sfera homecorte ingles
SFERA (EL CORTE INGLÉS)

Sfera, la cadena de moda jove i complements d'El Corte Inglés, entra al món de la decoració amb el llançament d’Sfera Home, una col·lecció càpsula d'accessoris per a la llar, que arriba per competir amb Zara Home, Muy Muy i H&M Home.

  • 42,85€
  • -2,33%

En concret, es tracta d'una línia de 33 referències, entre les quals figuren coixins, espelmes, micados, figures decoratives o marcs de fotos, entre altres productes, que estan disponibles a la botiga en línia (www.sfera.com) i en 45 botigues físiques seleccionades del grup, segons han confirmat a Europa Press fonts de la companyia.

Els articles estaran disponibles a la botiga en línia i en 45 botigues físiques seleccionades pel grup

Sfera va tancar el passat exercici amb unes vendes brutes de 446.900.000 d'euros, xifra que suposa un increment del 5% respecte a l'exercici anterior, i la seva aportació a la xifra de negocis consolidada del grup va ser de 247.610.000 d'euros, un 7,3% més que a l'any precedent.

La marca, que compta ja amb presència a 15 països, entre els quals figuren Espanya, Portugal, Polònia Grècia, Mèxic, Perú, Xile, Suïssa, Aràbia Saudita, els Emirats Àrabs o Filipines, disposa actualment de 142 botigues a tot el món.

ALT DISSENY A PREU SOSTENIBLE AMB 'ROOM'

D'aquesta manera, El Corte Inglés segueix impulsant i renovant la seva aposta per la decoració després del llançament de Room, una nova línia de productes contemporanis amb peces innovadores i d'alt disseny a preus accessibles amb la qual repta a la multinacional sueca Ikea.

La nova línia abastarà, de manera transversal, la major part de les àrees de llar: mobles, tèxtil, parament de taula, complements de decoració, il·luminació, amb l'objectiu de tenir un fort posicionament a l'àmbit contemporani.

A més del seu disseny, la nova col·lecció destaca pels seus preus accessibles i mitjans, ja que es podrà adquirir cadires des de 50 euros a sofàs per menys de 1.000 euros, a més d'accessoris, llums o tèxtil de la llar i de llit. A l'actualitat compta amb 164 peces i anirà creixent per acabar l'any amb gairebé 200 referències.

Noticias relacionadas

contador