• La companyia serà present als més de 700 partits que es disputaran al llarg d'aquesta temporada en primera i segona divisió
ep corte ingles acuerdolaliga
EL CORTE INGLÉS

LaLliga de futbol espanyol suma a partir d'aquesta temporada un nou patrocini. La copanyia El Corte Inglés i l'Associació de Clubs acaben d'anunciar un acord per a aquest curs, ampliable un més, que permetrà a la cadena de botigues comptar amb presència tant als partits de LaLliga Santander com als de LaLliga 1,2,3 , així com altres línies de negoci.

En concret, aquesta és la primera vegada en la història que El Corte Inglés és patrocinador oficial de LaLliga de futbol espanyol i la seva imatge estarà present als més de 700 partits que es disputaran al llarg d'aquesta temporada a les dues competicions futbolístiques. A més, en el marc d'aquest acord Viatges El Corte Inglés s'ha convertit en el proveïdor oficial dels viatges de LaLliga Santander i de la LaLliga 1,2,3 i pren el relleu de Viatges Halcón.

El gegant de la distribució espanyola comptarà amb córners específics de LaLliga als seus centres

D'altra banda, LaLliga va començar a desenvolupar per primera vegada producte propi lligat a la competició i treballa ja amb El Corte Inglés en una línia especial de productes que es vendrà en exclusiva als diferents centres que el grup té a Espanya. D'aquesta manera, el gegant de la distribució espanyola comptarà amb córners específics de LaLliga als seus centres, on es vendrà aquest marxandatge. A més, es comptarà amb presència dels ambaixadors de LaLliga, entre els quals figuren exfutbolistes de la talla de Kiko, Míchel Salgado, Morientes, Mendieta, Carles Puyol, Kanouté o Pantic, que seran presents a la inauguració dels diferents 'córners'.

D'aquesta manera, aquesta aliança estratègica permetrà a El Corte Inglés tenir presència de marca en la U publicitària, els anuncis a les tanques digitals que apareixen al tir de càmera televisiu, així com a la publicitat televisiva reservada als patrocinadors abans, al descans i després dels partits, que ja va començar amb un anunci de 20 segons d’EmidioTucci, marca que a més vesteix la selecció espanyola de futbol, ​​i als canals digitals de LaLliga, segons ha avançat el diari 'Expansión' a la seva edició de avui.

El Corte Inglés amb aquest acord segueix vinculant-se al esport i es converteix en un dels principals patrocinadors de LaLliga espanyola al costat del Santander i Nike, mentre que també hi figuren empreses com Mahou, Solán de Cabres, Danone, Samsung i Electronics Arts, entre d’altres.

Noticias relacionadas

contador