cbhuawei 5g short1

El fundador i director executiu de Huawei, Ren Zhengfei, assegura que el govern dels EUA està subestimant el gegant tecnològic xinès. Creu que les restriccions a l'exportació contra Huawei no tenen sentit, ja que la companyia ja està preparada per a tal eventualitat, incloent-hi l'emmagatzematge de xips.

Zhengfei, durant una entrevista a la televisió estatal China Central Television, ha declarat que encara que, de moment, no té la intenció de deixar de comprar xips dels EUA, Huawei podria fer els seus propis. "La pràctica actual dels polítics nord-americans subestima la nostra força", ha dit.

"Sacrifiquem els interessos dels individus i les famílies per un ideal, per estar al cim del món. Per aquest ideal, hi haurà conflicte amb els EUA, tard o d'hora", ha afegit el CEO de la companyia i ha afirmat que les represàlies dels EUA eren inevitables.

També ha assegurat que la tecnologia 5G de Huawei no es veuria afectada per la prohibició d'exportació als EUA i que d'aquí a dos o tres anys, cap empresa podrà igualar la seva tecnologia 5G.

Noticias relacionadas

contador