google-sundar-pichai-android

El CEO de Google, Sundar Pichai, ha advertit els treballadors que hi haurà més retallades d'ocupació aquest any a mesura que l'empresa continua desplaçant inversions cap a àrees com ara la intel·ligència artificial.

  • 656,99$
  • 2,33%

En un memoràndum titulat Prioritats per al 2024 i l'any que ve que els treballadors van rebre dimecres a la nit i al qual ha tingut accés CNBC, Pichai afirma: "Tenim metes ambicioses i invertirem en les nostres principals prioritats aquest any". Al memoràndum, Pichai diu que la direcció de l'empresa s'està preparant per compartir els seus objectius d'intel·ligència artificial per a l'any en curs aquesta setmana i publicarà els seus OKR (objectius i resultats clau) per al 2024.

"La realitat és que, per crear la capacitat per a aquesta inversió, hem de prendre decisions difícils", va escriure Pichai. Per a alguns equips, això significa eliminar rols, cosa que inclou "eliminar capes per simplificar l'execució i augmentar la velocitat", ha afegit.

La web The Verge va ser la primera a avançar aquesta informació, subratllant que Google ha acomiadat més de 1.000 treballadors en diversos departaments des del 10 de gener i que el missatge de Pichai prepara la plantilla per a més retallades.

Fins ara, les "decisions difícils" a què es refereix el màxim responsable de Google han inclòs acomiadaments i reorganitzacions als equips de maquinari, vendes de publicitat, cerca, compres, mapes, política, enginyeria central i YouTube de Google, informa The Verge.

"Aquestes eliminacions de rols no són a l'escala de les reduccions de l'any passat i no afectaran tots els equips", va escriure Pichai al seu memoràndum, fent referència al fet que Google va retallar 12.000 llocs de treball en aquesta mateixa època l'any passat. "Però sé que és molt difícil veure companys i equips afectats".

Pichai va afegir que "molts d'aquests canvis ja s'han anunciat, tot i ser honestos, alguns equips seguiran prenent decisions específiques d'assignació de recursos al llarg de l'any quan sigui necessari, i alguns rols es poden veure afectats", va escriure.

Noticias relacionadas

contador