les-charges-pesent-sur-le-1er-semestre-de-barclays

El conseller delegat de Barclays, C.S. Venkatakrishnan, té càncer. En concret, ha estat diagnosticat d'un limfoma no-Hodking, i així ho ha comunicat ell mateix en una nota que ha enviat al Consell d'Administració del banc britànic, i que ha remès a la borsa de Londres. Hi informa que se sotmetrà a tractament per tractar aquesta malaltia i que treballarà des de casa.

  • 2,04£
  • 0,17%

"La bona notícia és que l'assumpte s'ha detectat de manera precoç, amb escàners i biòpsies que confirmen que està molt localitzat", apunta Venkatakrishnan a la nota, en què es mostra molt esperançat pel bon pronòstic que li han donat els metges.

Com diu, li han informat que "el meu pronòstic és excel·lent i que la meva malaltia és curable amb el règim prescrit", i per això "és probable" que el seu tractament "duri entre 12 i 16 setmanes". Serà al Memorial Sloan Kettering Cancer Center de Nova York, de manera que mentre duri, ha dit el CEO de Barclays, “hauré de treballar des de casa durant alguns períodes i no podré viatjar”.

Tot i això, el conseller delegat assevera que durant aquest període "l'empresa funcionarà amb normalitat i jo continuaré participant activament en la seva gestió". "Afortunadament, sempre he fet exercici amb regularitat i estic fort i en forma en començar aquest tractament", remarca també Venkatakrishnan a l'esmentada nota.

El CEO de Barclays, que agraeix el suport que li ha donat el Consell d'Administració, afirma que al banc britànic "comptem amb un Comitè Executiu molt capaç i experimentat, amb el suport d'un equip directiu de gran talent".

"Estic convençut que, amb la seva ajuda, seguirem prestant un bon servei als nostres clients i produint un bon rendiment operatiu per als nostres accionistes", ha dit, no sense abans mostrar el seu agraïment i orgull pel "seu suport i els seus extraordinaris esforços en aquests temps volàtils”.

Noticias relacionadas

contador