ep caimondaimler ecascadia null
DAIMLER - Archivo
70,94€
  • -3,85€
  • -5,15%

Daimler ha pujat més d'un 3% en borsa aquest dijous. La companyia ha comunicat un augment del 8% en el seu benefici abans d'interessos i impostos (EBIT) del tercer trimestre, fins als 2.690 milions des dels 2.490 milions del mateix període de fa un any. Aquesta millora es va veure impulsada per un augment del 8% en les vendes de cotxes Mercedes-Benz. Alhora, la companyia ha anunciat retallades de costos i ha advertit que els problemes legals relacionats amb els litigis sobre el gasoil podrien augmentar.

"Per poder dominar la transformació durant els propers anys, hem d'incrementar considerablement els nostres esforços: hem de reduir significativament els nostres costos i enfortir consistentment el nostre flux de caixa", ha declarat el CEO de Daimler, Ona Kaellenius, sense entrar en més detalls.

Daimler farà una presentació detallada de l'estratègia i el seu pla de costos el 14 de novembre.

El rendiment de les vendes de Mercedes-Benz Cars va caure al 6%, des del 6,3% de l'any anterior, malgrat un augment del 8% en les vendes d'automòbils durant el trimestre, ha dit Daimler.

Daimler ha reiterat que espera que els beneficis del grup abans d'interessos i impostos siguin significativament inferiors als de l'any passat, i ha advertit que ara considera que els ingressos de la divisió de camions es troben al nivell de l'any anterior en lloc d'esperar-ne un lleuger creixement.

Daimler ha dit que els actuals procediments legals relacionats amb les emissions de dièsel poden derivar en despeses addicionals que poden afectar els guanys de Mercedes-Benz Cars i Mercedes-Benz Vans.

Noticias relacionadas

contador