ep recursooryzon genomics 20190725104504
ORYZON GENOMICS - Archivo
2,03€
  • 0,05€
  • 2,53%

Doble suport aquest dilluns per Oryzon. Jefferies l'inclou, al costat d'Almirall, al grup de les seves biotecnològiques favorites, amb un consell de 'compra' i un preu objectiu de 4,80 euros (un 50% per sobre del preu actual de cotització). A això se suma que Edison publica una anàlisi en què n'eleva el preu fins als 9,9 euros, un 200% per sobre de la cotització actual.

Oryzon va presentar l'any passat, durant vuit congressos, noves dades dels assaigs clínics de fase IIa en curs. Totes les lectures van ser encara provisionals. "Això, unit al fet que els assaigs de fase IIa, en general, són relativament petits i estan centrats en la seguretat, ha fet que la cotització no hagi assolit nous màxims tot i que totes les lectures hagin estat positives", expliquen d'Edison, al mateix temps que afegeixen les seves bones previsions per a aquest any.

"S'esperen resultats finals dels assajos clínics al llarg de 2020-21 i Oryzon ja està iniciant un assaig de Fase IIb amb el seu actiu SNC per al trastorn límit de personalitat (TLP). Això proporciona molts catalitzadors durant els pròxims mesos", expliquen aquests analistes.

"La nostra valoració d'Oryzon és lleugerament superior, amb 454 milions d'euros o 9,9 euros per acció, xifra que suposa un increment respecte a 437 milions d'euros o 9,5 euros per acció anteriors. (...) Els principals catalitzadors a curt termini inclouen dades de la Fase IIa de vafidemstat (Reimagine) per a pacients amb EA al segon trimestre del 2020; dades de l'assaig de Fase IIa de vafidemstat (Etheral) realitzat a la UE durant el primer semestre del 2020; dades actualitzades de l'assaig Fase IIa d'iadademstat (Clepsidra) en CCAH i dades de l'assaig de Fase IIa Alice en ALD en algun moment de 2020", conclouen des d'Edison.

Noticias relacionadas

contador