ep recursooryzon genomics 20190731105703
ORYZON GENOMICS - Archivo
2,00€
  • 0,02€
  • 0,91%

Oryzon presenta noves dades positives d'eficàcia de vafidemstat, el seu medicament epigenètic per malalties del sistema nerviós central. En concret, va reduir l'agressió i va millorar la funció en els tres trastorns psiquiàtrics investigats, segons ha anunciat la companyia durant el congrés del Col·legi Internacional de Neuropsicofarmacologia que se celebra a Grècia.

La companyia biofarmacèutica de fase clínica centrada en l'epigenètica per al desenvolupament de teràpies en malalties amb importants necessitats mèdiques no resoltes ha informat que aquesta és la primera presentació de les dades agregades de les tres cohorts diferents de pacients psiquiàtrics en l'assaig de Fase II Reimagine. És a dir, trastorn per dèficit d'atenció i hiperactivitat (TDAH), trastorn de l'espectre autista (TEA) i trastorn límit de la personalitat (TLP).

Així, les observacions obtingudes després de dos mesos de tractament amb vafidemstat inclouen una reducció estadísticament significativa de l'agressió mesurada per la subescala d'Agitació/Agressió de 4 ítems de l'Inventari Neuropsiquiàtric (NPI) tant en les dades agregades per a tots els subjectes com en cadascuna de les tres cohorts individuals. També, es va observar una reducció estadísticament significativa de l'agressió mesurada per les escales d'Impressió Clínica Global de Gravetat de la malaltia i de millora global). Igualment, hi va haver una millora global estadísticament significativa en l'escala global del NPI tant en les cohorts agregades com en cadascuna de les tres cohorts individuals.

Oryzon assegura que vafidemstat va resultar segur i ben tolerat sense esdeveniments adversos significatius en les tres cohorts de pacients psiquiàtrics diferents, i ha mostrat millores clíniques estadísticament significatives en les escales utilitzades per mesurar els nivells d'agressió i agitació.

"Aquestes dades positives se sumen a un conjunt de dades emergents que recolzen el paper de l'epigenètica en el tractament de trastorns psiquiàtrics". "Les dades agregades de Reimagine són un gran pas endavant per proporcionar un tractament eficaç i no sedatiu per malalties mentals greus. Creiem que la notable eficàcia en les diferents cohorts, juntament amb un perfil de seguretat sense esdeveniments adversos significatius, fan de vafidemstat un prometedor possible tractament per a malalties mentals greus les alternatives terapèutiques de les quals són actualment insatisfactòries", ha comentat el vicepresident de Desenvolupament Clínic d'Oryzon, Dr. Michael Ropacki.

Noticias relacionadas

contador