ep oryzon genomics
ORYZON GENOMICS - Archivo
2,00€
  • 0,02€
  • 0,91%

Oryzon Genomics ha anunciat aquest cap de setmana dades preliminars addicionals de Clepsidra, assaig de Fase II en marxa que avalua el fàrmac epigenètic iadademstat en combinació amb platí-etopòsid en pacients de càncer de pulmó de cèl·lula petita (CPCP) en recaiguda, en el marc de la conferència Internacional ESMO-2019, que se celebra del 27 de setembre a l'1 d'octubre a Barcelona.

Els resultats d'eficàcia presentats corresponen als primers 8 pacients de l'estudi avaluables per eficàcia. La combinació dels tres fàrmacs, iadademstat més carboplatí-etopòsid, va presentar resultats prometedors d'eficàcia clínica, amb un 75% de respostes observades (6 de 8 pacients): 4 remissions parcials i 2 estabilitzacions de la malaltia de llarga durada.

Una de les remissions parcials és una resposta de llarga durada, amb el pacient ja en cicle 13 i segueix en remissió. Aquest pacient va mostrar inicialment un 78,7% de reducció de tumor després de 6 cicles de tractament amb iadademstat més carboplatí-etopòsid; des de llavors el pacient rep tractament amb iadademstat en monoteràpia i la reducció de les lesions principals i secundàries continua, amb un 86,3% de reducció de tumor al final del cicle 12 i amb totes les lesions secundàries reduint-se progressivament o desapareixent.

El doctor Roger Bullock, director mèdic d'Oryzon, ha comentat: "Amb la necessària prudència perquè aquest assaig de Fase II està encara en els seus inicis, el nivell de respostes és realment prometedor, especialment perquè algunes d'elles estan sent de llarga durada. Iadademstat té un sofisticat mecanisme d'acció molecular i amb l'ús de biomarcadors per seleccionar pacients, pot ser una teràpia personalitzada en solitari o en combinació amb diferents tipus de fàrmacs. És important ressaltar que les dades obtingudes administrant únicament iadademstat confirmen que el fàrmac té una finestra terapèutica en aquests pacients".

Noticias relacionadas

contador