• EBN s'ofereix com a inversor amb el seu balanç i també fa banca corporativa
sergio garcia sendon ebn banco
EBN Banco

EBN Banc reforça la seva banca d'inversió amb un doble fitxatge de directius, que ha atret al seu projecte des del Grup CIMD-Intermoney. Hi ha incorporat Sergio García Sendón i María Jesús Parra com a director i sotsdirectora, respectivament.

Aquests dos professionals s'integraran a l'àrea de Tresoreria & Mercat de Capitals d’EBN Banc. Tenen experiència en disseny, estructuració i col·locació d'operacions de deute i equity en mercats primaris, així com en l'assessorament en operacions de fusió i adquisició.

EBN Banc, creat per diverses caixes d'estalvi el 1991, va ser adquirit el setembre de 2015 pels financers José Gràcia Barba (president) i Santiago Fernández Valbuena (vicepresident). Des de llavors, està implementant la seva nova estratègia, centrada en tres pilars: la banca de negocis, la gestió de fons d'inversió i la intermediació borsària.

"Amb la vocació de ser un banc que ofereix solucions a la mida per a empreses i institucions públiques, hem reforçat la nostra activitat de banca d'inversió amb la possibilitat que EBN Banc actuï com a inversor, a través del seu balanç, o reforci la proposta concreta al client amb la prestació de serveis de banca corporativa", explica José María Alonso-Daina, el seu director general.

García Sendón era responsable d'Assessorament en Mercat de Capitals a Intermoney SV, on s'ocupava dels grups d'institucions financeres i d'empreses. També ha treballat per a empreses com Natixis, Invesco o Arcalia. Per la seva banda, Parra era la seva segona en aquesta unitat d'Intermoney, jerarquia que mantindran en EBN Banc. Parra ha passat per entitats com DBRS o Marsh & McLennan.

Noticias relacionadas

contador