ep duro felguera adelantaimpacto positivohasta 55 millones
DURO FELGUERA - Archivo
0,57€
  • 0,02€
  • 3,64%

Duro Felguera (+4%), a través de la seva filial Felguera IHI (empresa especialitzada en solucions d'emmagatzematge) ha signat la venda de Tancs de Cartagena (Tancar) a Buran Energy, companyia experta en la comercialització, emmagatzematge i distribució d'hidrocarburs.

Aquesta operació suposa l'adquisició, per part de Buran Energy, de la terminal d'hidrocarburs de Duro Felguera a Cartagena que compta amb una capacitat d'emmagatzematge de destil·lats mesurats de 110.000 metres cúbics.

Tancar disposa, a més, de cinc tancs de 22.000 metres cúbics de capacitat i està preparada per realitzar operacions de descàrrega de vaixells de fins a 230 metres de longitud i 13 metres de calat.

La terminal pot també subministrar diàriament més de 2 milions de litres de combustible a través de camió.

La venda de Tancar s'emmarca en el seu recentment presentat Pla Estratègic 2019-2023 que estableix un full de ruta realista per recuperar el camí de la rendibilitat de la companyia.

Per la seva banda, Buran Energy incorpora un actiu compost per una infraestructura estratègica al mercat nacional que l'ajuda a desenvolupar el seu pla de verticalització al sector.

Noticias relacionadas

contador