ep logo duro felguera 20190329194403
CEDIDA - Archivo
0,56€
  • 0,00€
  • -0,36%

Duro Felguera es dispara un 10% (major pujada aquest any) després de publicar els seus resultats trimestrals. L'enginyeria asturiana va anunciar aquest dimarts, en tancar la sessió, una reducció del 90% de les seves pèrdues, fins al milió d'euros des dels 17 milions que va perdre fa un any.

La facturació del grup durant aquest període va ser de 83,5 milions d'euros, xifra que suposa una disminució de més del 14%, a causa del nivell de contractació de l'any passat.

La contractació durant el primer trimestre de l'any va arribar als 33 milions d'euros, després de registrar un augment del 12%, percentatge que situa la cartera total al tancament de març als 725 milions d'euros.

Així mateix, el benefici brut d'explotació (EBITDA) també va passar a terreny positiu, des de les pèrdues de gairebé 14 milions d'euros de l'any passat, fins als 1,5 milions d'euros comptabilitzats fins al març, gràcies al sanejament extraordinari realitzat el 2018.

No obstant això, el deute financer net de la companyia d'enginyeria asturiana va passar dels 3,5 milions als més de 26,2 milions d'euros, després de la reducció de la posició de tresoreria de més de 20 milions d'euros, fins als 80 milions al tancament de març.

Durant la propera junta general d'accionistes, el consell d'administració proposarà la realització d'una reducció de capital per recuperar l'equilibri patrimonial, la realització d'un contrasplit i presentarà el pla estratègic per als propers anys.

Noticias relacionadas

contador