ep archivo   eloi planes presidente de fluidra
EUROPA PRESS - Archivo

Més males notícies per a Fluidra. La companyia espanyola especialitzada en la fabricació de piscines travessa un dels seus pitjors moments. Fa uns dies la companyia que lidera Eloi Planes retallava les previsions per al tercer trimestre i per a la resta de l'any a causa d'unes condicions de mercat més febles del previst. Després d'això, es va desplomar a la borsa. I ara s'ha d'enfrontar al dur 'cop de destral' que ha realitzat JP Morgan.

  • 19,93€
  • 1,37%

I és que els experts del banc nord-americà han actualitzat el consell sobre Fluidra aquest dijous. Al seu informe diari, els analistes de JP Morgan rebaixen la recomanació sobre el valor a neutral des del seu anterior consell de sobreponderar. Com diuen, a la companyia l'espera “un 2023 difícil”.

Per això també han decidit retallar el preu objectiu que atorguen als títols, que ha passat dels 30 euros anteriors als 13,85 euros actuals. És a dir, un 53,8% menys.

Però potser el més rellevant és la retallada a la previsió de benefici per acció (BPA) que han emprès aquests estrategs. Tot i que deixen clar que les dificultats que travessarà Fluidra l'any que ve són rellevants, la veritat és que, d'acord amb les noves previsions del banc nord-americà, sembla que l'espanyola ja podria viure aquest any greus problemes.

A les noves projeccions de JP Morgan, el BPA per a l'exercici en curs cau un 21,3%, fins als 1,45 euros per acció, mentre que retallen la previsió de benefici per acció per a l'any que ve en gairebé un 30% (-29,4%), fins als 1,4 euros.

Noticias relacionadas

contador