disney-evite-le-desastre-redoute-par-les-investisseurs-malgre-la-pandemie

Disney+ es posa seriosa. La plataforma de reproducció en continu ha aprofitat l'anunci dels seus projectes en desenvolupament i les seves milionàries xifres de subscriptors en el seu Dia de l'Inversor per deixar caure que puja el seu preu a Europa. Concretament, de 6.99 euros mensuals a 8.99 euros, a partir del pròxim 23 de febrer.

  • 103,45$
  • 0,66%

La companyia del ratolí animat ho justifica amb l'addició de Star, un nou canal que estarà disponible fora dels EUA i presentarà continguts més adults destinats a altres tipus d'audiència.

Star integrarà continguts audiovisuals d'ABC, FX, Freeform, Searchlight i 20th Century Studios, totes elles propietat de Disney. Tots no estaran des del primer moment disponibles a la plataforma, ja que alguns estan ja presents en altres serveis de plataformes de reproducció en continu (com Netflix) i no poden 'tornar a casa' fins que expiri el seu contracte.

En qualsevol cas, aquest moviment deixa clara la intenció de Disney, d'una banda, d'oferir més contingut propi als seus subscriptors i, de l'altra, que una part seva tingui una temàtica més adulta per no centrar-se només en els pares i els més petits de la casa.

Noticias relacionadas

contador