ep parque disneyland paris
DISNEYLAND PARIS

Disney ha passat pel confessionari al tancament del mercat estatunidenc i ha declarat uns ingressos d'11.800 milions de dòlars, una xifra que està considerablement per sota del que estimaven els analistes. El mercat esperava uns ingressos que rondessin els 12.700 milions. És un 7% menys.

  • 112,73$
  • -0,04%

Els de Mickey Mouse s'han vist molt perjudicats aquests últims mesos per la pandèmia que ha assotat a tothom. De fet, els seus famosos parcs han estat tancats des de fa mesos, causant-li pèrdues milionàries.

"L'impacte de la Covid-19 i les mesures per evitar-ne la propagació estan afectant els nostres segments de diverses maneres, més especialment els Parcs, Experiències i Productes; hem hagut de tancar els nostres parcs temàtics i botigues minoristes, i algunes de les quals ara s'han reobert", explica la companyia en un comunicat als accionistes.

"L'impacte més significatiu durant el trimestre actual de COVID-19 va ser un impacte advers d'aproximadament 3.500 milions de dòlars d'ingressos operatius en el nostre segment de Parcs, Experiències i Productes a causa de la pèrdua d'ingressos com a resultat dels tancaments", matisen des de Disney.

Tot i que els ingressos queden molt per sota de l'esperat, les seves accions estan pujant una mica més d'un 6% a la preobertura de Wall Street i el motiu torna a ser una vegada més Disney +.

Disney ha declarat 60,5 milions de subscriptors de Disney +. El que és el servei més nou de la companyia s'està posicionant com el seu gran salvador en aquest 2020 tan atípic. L'obligació de romandre tancats a casa durant setmanes i fins i tot mesos ha estat el millor dels seus aliats.

Gràcies a Disney + estan aconseguint eclipsar també les pèrdues que estan registrant a causa de la cancel·lació dels seus espectacles així com la paralització en la producció de moltes de les pel·lícules que s'anaven a estrenar entre març i juny.

"Hem retardat, o en alguns casos, escurçat o cancel·lat les estrenes teatrals i suspès les representacions teatrals de Studio Entertainment. A més, hem experimentat un impacte advers a les vendes de publicitat a Media Networks i Direct-to-Consumer & International", detallen en el comunicat.

Noticias relacionadas

contador