bob-chapek-a-dr-remplace-bob-iger-a-la-tete-de-disney
112,77$
  • -1,15$
  • -1,01%

Disney ha ampliat l'abast de les seves acomiadaments fins a uns 32.000 treballadors a mesura que la pandèmia de coronavirus continua colpejant la indústria dels parcs temàtics.

En un informe de la SEC publicat aquest dimecres i recollit per CNBC, la companyia ha revelat que milers d'empleats seran acomiadats durant la primera meitat de l'any fiscal 2021. La majoria d'aquests acomiadaments tindrà lloc en la seva divisió de parcs, experiències i productes i inclouen els 28.000 treballadors que la companyia va anunciar prèviament el setembre.

Els prolongats tancaments dels parcs temàtics de Disney amb seu a Califòrnia i l'escassa assistència als seus parcs oberts han obligat l'empresa a reduir la seva plantilla.

Fins al 3 d'octubre, Disney donava feina a unes 203.000 persones, i la seva força de treball mundial estava composta per un 80% de treballadors a temps complet i un 20% d'empleats a temps parcial. De la seva força laboral total, al voltant de 155.000 empleats treballen com a part del segment de parcs, experiències i productes.

Aquesta divisió inclou tots els parcs temàtics nacionals i internacionals de Disney, així com els seus centres turístics, la línia de creuers i el marxandatge.

A principis d'aquest mes, Disney va dir que el brot de la COVID-19 li va costar al seu segment de parcs, experiències i productes al voltant de 2.400 milions de dòlars en pèrdues d'ingressos operatius durant el seu quart trimestre fiscal. El segment va veure caure els seus ingressos en un 61%, fins als 2.600 milions de dòlars.

Durant el segon trimestre fiscal, la companyia havia informat que havia perdut 1.000 milions de dòlars en ingressos operatius a causa de la pandèmia, i durant el tercer trimestre fiscal, la pandèmia va reduir els seus ingressos operatius en 3.500 milions de dòlars.

Noticias relacionadas

contador