ep recursossupermercados dia
Marta Fernández Jara - Europa Press

DIA ha pujat més d'un 28% aquest dilluns. La companyia ha anunciat que amplia el seu servei de compra online per donar resposta a la creixent demanda. Per això ha convertit 8 botigues, 5 a Madrid, 1 a Sevilla, 1 a Cadis i 1 a Màlaga per a ús exclusiu de la preparació de les comandes online. Aquestes botigues s'uneixen a les altres tres que la companyia ja tenia: 1 a Madrid i 2 a Barcelona.

Per a poder respondre a l'elevada demanda, la companyia ha reforçat en 1.000 persones la seva plantilla, especialment de perfils de preparadors de comandes, més coneguts com a 'pickers' i personal de repartiment a domicili. A nivell tecnològic, s'han implementat millores tècniques a la web dia.es amb la finalitat d'assegurar el rendiment.

DIA ha dit que aquest reforç ha estat possible gràcies a l'extensa xarxa de botigues de proximitat, a la seva xarxa logística, comercial, tecnològica i de recursos humans, i al treball en conjunt de moltes àrees, que han permès posar en marxa aquest projecte en tan sols uns dies.

ACORD AMB GLOVO

DIA i Glovo han arribat a un acord de col·laboració per repartir comandes a domicili des d'una xarxa de 500 botigues de DIA repartides per tota la geografia espanyola.

Amb aquest acord, DIA arriba amb el seu servei online a 494 poblacions, el que suposa ampliar el radi d'aconsegueixi 54 poblacions noves, que representen 2,5 milions de persones. Els consumidors poden accedir al servei a través de la web dia.es o de la pròpia App de Glovo.

Totes dues companyies han reforçat les mesures d'higiene utilitzant guants i màscares en la preparació i lliurament de les comandes. El repartidor deixa la compra a la porta del client a una distància de seguretat de dos metres i s'encarrega de signar la comanda en nom seu, eliminant tot contacte físic.

Aquesta aliança s'uneix a la que DIA ja tenia anteriorment amb Amazon Prime Now.

“Estem adaptant-nos en un temps rècord per donar resposta a la creixent demanda de compra online dels clients. Buscant totes les opcions que són a les nostres mans per a fer-ho possible i continuar incrementant la nostra capacitat per a donar servei i arribar a tot arreu” comenta Ricardo Álvarez, conseller delegat de DIA Espanya.

Noticias relacionadas

contador