dia supermercado market

Dia

0,01€
  • 0,00€
  • -1,54%

DIA estén aquest dimecres les seves caigudes (-5%) i torna a marcar mínims històrics als 0,598 euros per acció. La distribuïdora d'alimentació segueix immersa en un període de reestructuració de la seva cúpula directiva després d'assumir que 2019 pot ser un any encara pitjor que 2018.

Aquest mateix dimarts, DIA anunciava diversos nomenaments entre els quals destaca el fitxatge del seu nou director financer, Enrique Weickert Molin (ex d'OHL).

Una sèrie d'arribades a la companyia a les quals es va sumar la marxa de Stephan DuCharme, mà dreta de Fridman, que ha dimitit com a conseller dominical de DIA en representació de Letterone Investment Holdings per centrar-se, des del seu càrrec com a soci director d’L1 Retail, en oferir el millor assessorament per dissenyar un pla sostenible per a la companyia.

Amb tot, el grup segueix fitxant amb la mirada posada en el 15 de gener, data quan presentarà davant del món el seu Pla Estratègic 2019-2023. Un projecte que, des de Bankinter, ja avancen que es basarà en "invertir en un model de negoci de dubtós èxit i mitjançant un efecte dilutiu per als seus accionistes".

Les línies mestres d'aquest Pla han estat ja avançades per la companyia: reforçar el seu model de negoci al voltant de formats de baix cost i proximitat als clients, redissenyar la seva oferta comercial amb més èmfasi en marques pròpies i productes frescos, créixer selectivament i de manera autofinançada a Llatinoamèrica i vendre negocis no estratègics.

Noticias relacionadas

contador