ep supermercado dia 20180716121901
Europa Press - Archivo

Dia

0,01€
  • 0,00€
  • 0,74%

DIA ha anunciat aquest dimarts diversos nomenaments. D'una banda, Enrique Weickert Molina, ex d'OHL, s'incorporarà el proper 10 de desembre com a CFO (director financer).

De l'altra, la cadena de supermercats ha fitxat Marin Dokozic (exconseller delegat de Lidl a Alemanya) com CEO al Brasil. A més, la companyia ha incorporat Iván Martín (exdirector de Supply d'El Corte Inglés) com a director d'operacions per a Espanya.

Uns canvis en la directiva del grup que se sumen als ja anunciats d'Alfonso Torres com a director comercial internacional, i d'Alejandro Gran com a director de recursos humans.

L'actual conseller delegat de DIA, Antonio Coto, ha afirmat que "estem incorporant els millors professionals del sector per poder impulsar un innovador gir, que d'ara endavant definirà la companyia, com una organització orientada a satisfer les necessitats del client."

Per la seva banda, el valor ha tancat aquest dimarts amb caigudes (6,64%) a prop dels seus mínims històrics, als 0,62 euros. Precisament, el grup va tancar el passat 30 de novembre als nous mínims històrics després de desplomar un 6% durant aquella sessió.

Noticias relacionadas

contador