dia supermercado portada

Dia

0,01€
  • 0,00€
  • -0,77%

DIA ha caigut amb força aquest dimarts (-6,64%) i ha tancant en nous mínims històrics. La distribuïdora d'alimentació ha estat el pitjor valor de l'IBEX 35 aquest dimarts sense aparentment notícies que justifiquin aquesta caiguda.

DIA sí que ha marcat en preus de tancament nous mínims històrics, però no intradia, ja que aquests es troben als 0,62 euros.

Precisament, el grup va tancar el passat 30 de novembre a nous mínims històrics després de desplomar un 6% durant aquella sessió.

Un dia abans, la distribuïdora havia caigut un altre 9,2% després que el fons sobirà de Noruega replegués la seva posició en el capital de la empresa i deixés així de ser un accionista significatiu.

L'analista de Bolsamanía, J.M. Rodríguez, afirma que "el preu de DIA està perforant la base (suport) del triangle (màxims decreixents i mínims creixents) en el qual es troba encaixat el títol durant l'últim mes i mig". A més, recorda que "l'únic suport que presenta en aquest moment són els mínims històrics. Per sota es col·locaria, per enèsima vegada, en caiguda lliure absoluta o el que és el mateix sense suports de cap tipus.

La companyia està embolicada, a més, en les especulacions d'una possible ampliació de capital, a més de la restricció de les seves línies de finançament per pagar a proveïdors. Aliena a aquests rumors, la companyia ha anunciat aquest dimarts diversos nomenaments dins de la seva directiva, entre els quals destaca el fitxatge del nou director financer del grup, Enrique Weickert Molina (ex d'OHL).

Noticias relacionadas

contador