• Ha estat un dels pocs valors que ha aconseguit pujar a l'IBEX
dia supermercado portada

Res de nou sota el sol. DIA manté la seva volatilitat al mercat. La companyia ha tancat amb una pujada de l'1,34% després d'arribar a disparar-se fins a un 7% aquest divendres a l'IBEX, després que Norges Bank elevés la seva presència en el capital de l'empresa, del 4,55% fins al 5,37%, segons consta als registres de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Dia

  • 0,01€
  • -2,22%

El banc noruec ha reforçat la seva presència en la cadena de supermercats i, actualment, té repartida la seva participació entre un 2,8% de manera indirecta i un 2,5% restant a través d'instruments financers.

Norges Bank va elevar aquest dijous la seva presència en la companyia del 4,55% fins al 5,37%

Després d'aquest moviment el fons Letterone Investmen del milionari rus Mikhaïl Fridman continua sent el màxim accionista del grup amb un 25% del capital, seguit per Goldman Sachs (14,53%) i Bailie Glifford (10,028%).

Per la seva banda, els baixistes segueixen pressionant i a hores d'ara, representen el 18,69% del seu capital (màxims històrics d’aquest any).

Amb tot, la distribuïdora d'alimentació segueix immersa en la volatilitat i els rumors. La companyia segueix sent el pitjor valor de l'IBEX amb diferència, amb unes retallades acumulats que superen el 50%. Segons un expert consultat recentment per Bolsamanía: "El nucli dur de la companyia va comprar quan va presentar resultats perquè hi havia una allau de vendes, i han tret el rumor (de l'OPA d'Amazon) per vendre després".

Noticias relacionadas

contador