ricardo curras consejero delegado de grupo dia 1
DIA

El títol cau més d'un 50% l'any i ja no presenta cap suport fins als mínims històrics que es troben als 1,832 euros (agost de 2011).

  • 16,06€
  • -0,53%

Dia

  • 0,01€
  • 0,00%

Mesos enrere vam comentar que els títols de DIA presentaven una potencial figura de volta en 'cap i espatlles' que si es complia, el podria llançar cap a la zona dels 2,5 euros. I amb els seus lògics rebots intermedis (fases de reacció), ja el tenim a un 4% dels mínims històrics. Tècnicament, el títol ja només té un únic suport: els mínims històrics (ajustada la sèrie de preus a tots els dividends repartits), als 1,832 euros. I per sota es col·locaria en 'caiguda lliure' absoluta. Amb les implicacions baixistes que això sempre té per a tot subjacent en la mateixa situació.

I no, no té cap sentit pujar al tren de les compres en un títol que no pot ser més baixista. Cosa que no vol dir, com ja ens ha demostrat en nombroses ocasions, que no pugui rebotar-se amb força en qualsevol moment fruit de l'extrema 'sobrevenda' diària i setmanal. I és que per tenir un primer senyal de fortalesa li exigirem que, almenys, ens construeixi un primer màxim creixent, i per això el títol hauria de saltar per sobre dels 2,36 euros. Nivells de preu clarament allunyats dels actuals. Al marge, no comprarem mai valors en tendència baixista.

Gràfic setmanal de DIA

Noticias relacionadas

contador