ep supermercado dia 20180716121901
Europa Press - Archivo

Dia

0,01€
  • 0,00€
  • -0,78%

DIA (-8%) ha arribat a caure un -15% després de conèixer la marxa del seu consell d'administració dels dos últims representants que li quedaven al seu màxim accionista, LetterOne. Les raons que han argumentat Karl-Heinz Holland i Sergio Antonio Ferreras per prendre aquesta decisió han estat les mateixes que les ofertes per Stephan DuCharme, també representant de LetterOne i que va sortir de DIA a principis d'aquest mes.

Segons tots ells, surten del consell de DIA però segueixen treballant perquè la situació de la companyia millori des de LetterOne, cosa que podria estar evidenciant la forta divisió en el si del consell de la companyia i, en concret, entre Mikhail Fridman, propietari de LetterOne, i la resta de l'òrgan, cosa sobre la qual fonts de DIA han declinat fer comentaris.

El passat 5 de desembre, Stephan DuCharme, mà dreta de Fridman en DIA, va presentar la seva dimissió. Llavors LetterOne, que ostenta el 29% de DIA, va dir que compta amb el "total suport de la companyia" amb l'objectiu de particular en l'elaboració d'una estructura financera sostenible a llarg termini. Així mateix, ha afirmat que manté "plena confiança" en un futur positiu de DIA, basat en un nou pla que permeti "donar un gir" a la situació actual de la companyia.

Ara, amb els tres seients que els corresponen dins el consell d'administració buits, LetterOne no ha comunicat qui substituirà DuCharme, Holland i Ferreira. Amb motiu de la marxa de DuCharme, LetterOne ha dit que tenia la intenció de sol·licitar "en breu" la designació d'un nou conseller dominical perquè el substituís. En aquesta ocasió, no s'ha fet cap menció a qui i quan els substituiran en el fet rellevant enviat per DIA.

Noticias relacionadas

contador