ep grupo dia 20200923143402
PAUL HANNA / PAUL HANNA - Archivo

DIA posarà en marxa un programa de baixes que, segons indica, afectarà el personal de les seves oficines. En concret, "va dirigit a prop de 400 posicions i no afectarà ni a personal de botiga ni a personal de magatzems", segons indica a través d'un comunicat.

Dia

  • 0,01€
  • -1,55%

La companyia de supermercats assegura que "com a part del procés de transformació que DIA està duent a terme, la companyia ha obert una taula de diàleg amb els representants legals dels treballadors amb l'objectiu de fixar les bases per a un programa de baixes voluntàries incentivades".

D'aquesta manera, la seva intenció és "proposar determinades modificacions de beneficis lligades a un nou model organitzatiu".

La companyia controlada per Mijaíl Fridman reitera que "la seva voluntat de mantenir una relació d'estreta col·laboració amb tots els seus grups d'interès i, en particular en aquest cas, amb els sindicats, amb la finalitat que tots formin part de l'èxit del nou projecte".

Per això, afirma a través del citat comunicat, "continua avançant en el seu pla de transformació pel qual durant els pròxims tres anys reformarà un terç de la seva xarxa de botigues, reubicarà mitjançant noves obertures fins a 1.000 establiments, oferirà als seus clients una nova proposta comercial i implementarà un nou model de gestió de franquícies".

A més, actualitza que la filial espanyola dóna feina a 27.000 treballadors a la seva xarxa de botigues, magatzems i oficines.

Noticias relacionadas

contador