ep fachada exterior de una de las sedes de la empresa de seguridad prosegur en la calle pajaritos n
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Després de publicar els seus resultats del primer trimestre aquest dimarts, amb sengles caigudes del 37,7% i del 11,3% del seu benefici net, Prosegur i Prosegur Cash veuen aquest dimecres una rebaixa de valoració per part de Deutsche Bank. El banc alemany retalla el preu de la matriu a 2,15 euros des de 2,85 euros i el de la seva filial a 0,95 euros des d'1,20 euros. Per a totes dues en reitera el consell de 'mantenir'.

  • 1,64€
  • 0,61%
  • 0,52€
  • 0,00%

Deutsche explica que els resultats del primer trimestre s'han vist afectats per les divises i per l'impacte de la Covid-19. "Clarament, al segon trimestre l'impacte serà mes pronunciat a través de Cash i Security i, per tant, esperaríem un empitjorament de l'impacte en els marges, a la qual cosa caldria sumar-hi l'efecte de l'empitjorament dels tipus de canvi a Llatinoamèrica", expliquen aquests analistes.

Deutsche Bank afegeix que s'ha reunit amb la directiva de la companyia i que aquesta li ha transmès que les seves sensacions han millorat. "Encara que és molt aviat, l'obertura d'Europa dóna confiança a la direcció en una millora cap a finals del segon trimestre i el segon semestre", apunta el banc.

Les vendes de Prosegur van arribar a 994 milions d'euros durant el primer trimestre de 2020, la qual cosa representa un increment del 0,1%. Per part seva, les vendes de Prosegur Cash durant el període de gener a març van obtenir 415,3 milions d'euros, una disminució del 3,9% respecte als 432,1 milions d'euros del mateix període de l'exercici anterior.

Noticias relacionadas

contador