cellnex portada 1
30,55€
  • 0,11€
  • 0,36%

Cellnex ha repuntat un 0,2% a l'IBEX. La companyia sembla celebrar la sensible millora de preu objectiu de Deutsche Bank. L'entitat alemanya l'ha incrementat des dels 26,40 euros als 38 euros per acció des dels nivells de 37,47 euros en què es mou el títol. Ara sí li veu un lleu potencial alcista... però li fica pressió: "Necessita més acords".

Deutsche reconeix que "el sector de Cellnex se segueix enfortint gràcies a l'apetit inversor a la recerca d'una font segura i creixent d'ingressos en un entorn de baixos rendiments".

El banc assenyala també que "ara anticipem un senyal d'entrada millor al títol després de la compra de Cignal". Deutsche subratlla "el bon posicionament de Cellnex encara que segueix necessitant més acords per veure el seu preu sostingut". Com a conseqüència, acompanya aquesta sensible alça del seu preu objectiu reiterant el consell de 'mantenir'.

Goldman sí és fan de Cellnex. Els seus analistes veuen que la companyia té una "destacada oportunitat de creixement", ja que es beneficia de l'"altament visible i l'atractiva opció de fusions i adquisicions", de manera que "hauria de continuar guanyant aquests tractes gràcies al seu estat de soci independent i soci de confiança".

De fet, creuen que si Cellnex executés acords per valor de 11.000 milions d'euros, "es podria duplicar el preu de les seves accions". Així, situen Cellnex entre les millors opcions d'inversió al sector de les infraestructures per a telecomunicacions.

Noticias relacionadas

contador