ep seucellnex 20190625205704
EUROPA PRESS - Archivo
31,06€
  • -0,78€
  • -2,45%

Goldman Sachs recomana comprar les accions de Cellnex en considerar que el volum de negoci de la companyia seguirà augmentant. Els analistes veuen que la companyia té una "destacada oportunitat de creixement", ja que es beneficia de l'"altament visible i l'atractiva opció de fusions i adquisicions", de manera que "hauria de continuar guanyant aquests tractes gràcies al seu estat de soci independent i soci de confiança". De fet, creuen que si Cellnex executés acords per valor de 11.000 milions d'euros, "podria duplicar el preu de les seves accions".

Així, situen Cellnex entre les millors opcions d'inversió al sector de les infraestructures per a telecomunicacions. "Els equips de gestió europeus han acceptat que la majoria de les seves torres no estan impulsant la diferenciació amb els EUA, on els seus parells ho van fer fa més d'una dècada. Per tant, busquen compartir torres, la seva segona base de costos més gran, per augmentar l'eficiència. La necessitat de densificar les xarxes i utilitzar més torres per suportar 5G està agreujant això", afirma Goldman.

Situen Cellnex entre les millors opcions d'inversió al sector de les infraestructures per a telecomunicacions

Afegeixen que els operadors europeus també busquen cada vegada més vendre torres, per monetitzar l'oportunitat de valor per avançat i lliurar-les a torres independents més capaços de negociar l'intercanvi de xarxes.

Preveu que el seu EBITDA creixi més d'un 20%. Els analistes creuen que "estem veient el començament d'una onada d'intercanvi de xarxes i vendes de torres". Un creixement que, segons expliquen, suposa el "primer vist al sector des del creixement de la penetració del cable europeu fa gairebé una dècada".

Consideren que Cellnex compta amb un "escenari de cel blau", en què "la tinença conjunta d'Europa es posa al dia amb la tinença actual dels EUA per 2027, cosa que augmentaria l'EBITDA de Cellnex en més d'un 20% i "faria la valoració encara més convincent"."El volum de negocis continuarà augmentant i el valor dels negocis pot ser significativament més alt".

Noticias relacionadas

contador