ep sedecellnex 20190625103604
EUROPA PRESS - Archivo
52,00€
  • -1,48€
  • -2,77%

Cellnex (+ 2%) és un dels millors valors de l'IBEX 35 aquest dimecres gràcies a JP Morgan. El banc d'inversions nord-americà ha iniciat la cobertura del valor amb una recomanació de 'comprar' i un preu objectiu de 40 euros des dels 34,02 euros en què cotitza el títol.

JP Morgan assegura haver-se vist seduït per "l'atractiva història central" que compta Cellnex gràcies a al·licients com "la seva expansió, l'actualització al 5G, els catalitzadors per al seu creixement...".

El banc nord-americà reconeix que "les companyies com Cellnex estan ben situades per a l'èxit en ser el vehicle ideal per als operadors de telecomunicacions i la cotitzada espanyola no n'és una excepció a aquesta regla". JP Morgan preveu que la indústria segueixi creixent i veu Cellnex com "un dels principals beneficiats de tot això".

Cellnex va deixar enrere els números vermells en els seus últims resultats trimestrals amb un resultat net de 0 milions d'euros respecte a les pèrdues de 31 milions registrades durant el mateix període de l'any anterior. La companyia ha destacat l'increment dels seus ingressos (+11%), fins als 489 milions.

L'EBITDA registrat per Cellnex durant aquest primer semestre de l'any ha estat de 321.300.000, segons el fet rellevant enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors.

L'operador d'infraestructures de telecomunicacions ha destacat que aquests resultats es deuen a "efectes no recurrents" en les partides d'interessos nets (-110,000,000) i impostos (19 milions). Cellnex també indica que els seus comptes han recollit l'impacte de la revaloració de l''opció de venda' que Deutsche Telekom ostenta en relació amb el seu 18% en Cellnex Suïssa.

contador