ep melia ha anunciado la apertura de su decimotercer hotel en vietnam
MELIÁ HOTELS INTERNATIONAL - Archivo

Els analistes de Deutsche Bank han millorat la recomanació sobre les accions de Meliá, des de 'vendre' a 'comprar'. A més, li pugen el preu objectiu fins als 7,2 euros des dels 3,88 euros per títol, xifra que suposa una millora gairebé del 86%.

  • 7,45€
  • 0,47%
  • 4,15€
  • 0,61%

Com expliquen en un recent informe, "El 2020 ha demostrat ser un dels pitjors anys per a les economies a nivell mundial des de la Segona Guerra Mundial, amb la crisi de la COVID-19 portant-se l'activitat gairebé a un punt mort per a molts sectors, amb el sector hoteler veient afectat de manera desproporcionada".

Deutsche Bank també ha millorat el preu objectiu d'NH un 28%, des dels 3,28 euros fins als 4,2 euros per acció, mentre que li atorga una recomanació de 'mantenir'.

Fa menys d'un mes, els analistes de l'entitat alemanya comentaven que "el grup d'hotels i restaurants que cobrim a Europa ha augmentat entre el 12% i el 56% durant el mateix període. És evident que els mercats han començat a activar el risc i, per tant, les accions que han patit un major impacte per la pandèmia haurien de tenir un rendiment relativament superior a partir d'ara".

Noticias relacionadas

contador