ep deutsche bank
EUROPA PRESS

Deutsche Bank (+2,6%) ha pujat amb força aquest divendres davant els rumors sobre la compra de JP Morgan i la xinesa ICBC de l'entitat financera alemanya. Els dos haurien mostrat interès a entrar al capital del banc alemany, segons informa la revista WirtschaftsWoche i recull l'agència Reuters.

  • 15,01€
  • -0,62%

Amb tot, des de Reuters apunten que JP Morgan ha desmentit tenir intenció d'invertir en la companyia alemanya. El rotatiu alemany assegura que la cancellera Angela Merkel ha tingut una reunió amb Axel Weber, en altre temps president de Bundesbank i actual president de la suïssa UBS, per discutir l'actual situació de Deutsche.

Des de l'entitat nord-americana han desmentit la seva intenció d'invertir en la companyia alemanya

Deutsche Bank va arribar a caure a mínims històrics la setmana passada, després de conèixer-se que havia suspès els tests d'estrès de la Reserva Federal (Fed).

L'entitat alemanya acumula, a més, tres anys de pèrdues, entre canvis de plans de reestructuració, el que, de fet, va acabar en el nomenament de Christian Sewing com a president, en substitució de John Cryan.

Un altre dels rumors que ha sonat amb força durant les últimes setmanes és la possible fusió de Deutsche amb Commerzbank, el seu principal competidor a Alemanya i en la qual l'Estat té un 15%.

Noticias relacionadas

contador