ep arcelormittal de gijon
ARCELORMITTAL - Archivo

Deutsche Bank segueix apostant per Acerinox i ArcelorMittal. El banc alemany analitza els dos valors just abans que publiquin els seus resultats, i es confirmi que "el primer trimestre és l'inici del cicle guanyador més fort des del del 2008".

Això últim ho diu sobre Arcelor, a la qual eleva el preu objectiu des dels 24 fins als 30 euros per acció (amb el títol cotitzant als 24,48) i reitera el consell de comprar.

Acerinox tampoc es queda enrere, i els experts de l'entitat alemanya "es preparen per a un altre cop sobre la taula pel que fa als beneficis". Per això, pugen el preu objectiu de la cotitzada de l'IBEX des dels 14 fins als 15 euros (amb l'acereria als 11,42) i també el segueixen dedicant la recomanació de comprar.

Des del punt de vista tècnic, els dos valors també ho estan fent bé. L'analista de Bolsamanía, J.M. Rodríguez, assenyalava el 6 d'abril que Arcelor no té resistències importants fins als 30 euros, i que els seus títols pugen més d'un 300% des dels mínims de març de l'any 2020.

Sobre Acerinox, Rodríguez subratllava que s'ha revaloritzat un 120% des dels seus mínims registrats l'any anterior, i que actualment cotitza "a nivells de preu inèdits des d'octubre de l'any 2018".

Noticias relacionadas

contador