ep torre de telecomunicaciones de cellnex
CELLNEX - Archivo

Deutsche Bank ha elevat el preu objectiu de Cellnex de 39 a 44,50 euros per acció. Aquesta nova valoració continua per sota de la cotització actual de la companyia (48,83 euros). El banc alemany li reitera a més el consell de 'mantenir'.

  • 35,26€
  • 0,69%

L'entitat alemanya reacciona així després de la compra de les torres de telecomunicacions de la portuguesa NOS anunciada per Cellnex recentment.

"És un acord sòlid i la gestió de Cellnex demostra la seva habilitat per a dur a terme aquest tipus d'acords en plena crisi del coronavirus", reconeix Deutsche. "I sempre mantenint la disciplina", rebla. El banc destaca que Cellnex "continua podent presumir d'un model de negoci resistent, a prova de pandèmies".

La cotitzada acaba d'anunciar, a més, un altre acord per a la compra de la divisió de telecomunicacions d'Arqiva al Regne Unit.

El projecte es va anunciar a l'octubre de 2019 i suposarà la inversió de 2.000 milions de lliures esterlines. “La llum verda de la CMA britànica suposa un impuls decisiu i determinant per al tancament definitiu de l'adquisició de la divisió de Telecomunicacions d'Arqiva durant els pròxims mesos i sobre la base de les previsions amb les quals treballàvem en el moment d'anunciar l'operació”, ha afirmat Tobias Martinez, Conseller Delegat de Cellnex.

Noticias relacionadas

contador