ep maurici lucena presidenteconsejero delegadoaena 20190425181704
AENA / RAÚL URBINA - Archivo

El banc alemany Deutsche Bank revisa a la baixa aquest divendres als aeroports europeus. Així, rebaixa Fraport a 'mantenir' des de 'comprar', amb un nou preu objectiu de 35 euros des de 50. Igualment, retalla Groupe ADP fins a 'mantenir' des de 'comprar' (preu objectiu de 90 euros des de 130 euros), i rebaixa Aena a 150 euros de 157 euros, però li manté el consell de 'comprar'.

  • 175,80€
  • 0,74%

"Rebaixem les nostres recomanacions i preus objectius sobre ADP i Fraport ja que creiem que tenen l'exposició més desfavorable durant la recuperació post-Covid de tots els aeroports sota la nostra cobertura", explica Deutsche Bank.

En canvi, el banc ha decidit reiterar el seu consell tant per a Aena com per a Flughafen Zürich "ja que els veiem més ben posicionats per a la recuperació".

L'1 de juny, Deutsche Bank va anunciar que iniciava la cobertura d'Aena amb aquest consell de 'comprar'.

"Aena té un negoci atractiu per fonamentals, amb un creixement sostenible que li permet tenir un sorprenent flux de caixa lliure", va dir Deutsche al seu informe.

"Aena és a més un negoci monopolístic amb altes barreres d'entrada en el que és, històricament, un sector defensiu", afegia el banc alemany.

Noticias relacionadas

contador