• Desactivan las escaleras de la estación, según afirman usuarios del metro en Twitter
  • Aseguran a su vez que la policía está sacando a la gente de las instalaciones
Metro Madrid_630px

Metro de Madrid ha informat aquesta tarda que els trens del metro de la línia 1 no estan parant a l'estació de metro de Nuevos Ministerios per una "incidència a les instal·lacions". Diversos usuaris que han estat evacuats s'han percatat de la presència de fum als túnels.

Els trens de L10 no efectuen parada a l'estació Nuevos Ministerios, en tots dos sentits, per incidència a les instal·lacions.


Segons afirmen diferents usuaris a través de les xarxes socials, l'estació de Nuevos Ministerios estaria desallotjada per motius aliens a Metro i parlen d'un paquet sospitós dins de les instal·lacions. La policia ha buidat les instal·lacions i de moment Metro de Madrid no ofereix més informació, indicant únicament que es deu a un "incident".

No és la primera vegada que aquest concorregut bescanviador del metro madrileny és desallotjat. Al gener de 2015 ja va ser buidat a causa d'una caixa de sabates sospitosa que va donar positiu en ser rastrejada pels gossos de la Policia, encara que posteriorment va resultar ser una falsa alarma.

contador