ep economia- sp elevaratingiag hasta bbb con perspectiva estable por su solido rendimiento financiero
EUROPA PRESS - Archivo

IAG

2,06€
  • 0,01€
  • 0,49%

Credit Suisse ha incrementat el preu objectiu d'IAG un 9%, fins a les 792 lliures, xifra que suposa que encara li dona més potencial alcista des de la zona de les 637 en què cotitza aquest dimecres. Mentrestant, manté la recomanació sobre les seves accions a 'sobreponderar'.

Els analistes consideren que IAG té per davant un "entorn saludable d'oferta i demanda el 2020", tot i que el nou CEO, Luis Gallego, "ha de posar el seu segell en l'estratègia del grup" i "demostrar com pot conduir el progrés continu" de la companyia.

Creuen que la companyia s'enfronta a tres àrees d'oportunitat "potencialment fructíferes que podrien fer que IAG aconsegueixi el següent nivell de rendibilitat". Són: maximitzar la rendibilitat de les plataformes de curt recorregut, augmentar la qualitat dels ingressos a través de productes i tecnologia, i garantir que IAG exerceixi un paper de lideratge en el joc d'escacs de consolidació global.

Pel que fa als riscos, Credit Suisse espera un augment del pagament de dividends del 25% al 35-40%, dins d'una distribució potencial d'efectiu de 1.300 milions d'euros.

D'altra banda, també han millorat les perspectives dels seus comptes, augmentant l'Ebit de 2019 un 2% i un 4% de cara al 2020. Alhora que esperen que la disminució d'ingressos millori de -0,9% a -0, 4%. Afegeixen que hi haurà un "creixement limitat de la capacitat en rutes clau" d'IAG, fins i tot suggerint el potencial per millorar si la demanda es manté.

Noticias relacionadas

contador