ep archivo   sede de codere ubicada en la capital en madrid espana a 10 de septiembre de 2020 codere
Marta Fernández - Europa Press - Archivo

Codere espera completar el procés de reestructuració el 10 de novembre, segons ha comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 0,09€
  • 0,00%

"A causa, en part, d'un petit retard en la constitució de les noves societats hòlding per a la part operativa del Grup a partir de l'execució de la reestructuració, la Societat i els Emissors esperen ara que la reestructuració es completi el 10 de novembre de 2021", ha explicat la companyia, immersa en una greu crisi financera.

"Entre tant", ha afegit, "continuen amb els passos d'implementació descrits a l'Acord d'Implementació de la Reestructuració d'acord amb el calendari descrit en ells, i no s'esperen canvis rellevants en el calendari de liquidació de la Societat (Codere SA. hòlding del Grup Operatiu fins que es completi la Reestructuració)".

Codere ha rebotat en borsa durant els últims dies després de desplomar-se després de la nota del 20 d'octubre passat enviada a la CNMV, en què va anunciar l'entrada en procediment de liquidació, afirmant que "ja no podrà continuar com una empresa en funcionament".

La companyia va haver d'aclarir aquest comunicat i va remarcar que el procés de reestructuració financera que travessa "no afecta el normal exercici de les operacions del grup als diferents països on opera, incloent-hi el mercat espanyol".

Com a conseqüència del procés de reestructuració, Grup Codere passarà a ser controlat per una nova societat hòlding, a través de la qual els actuals bonistes del grup en tindran el control, ostentant un 95% del seu capital, mentre que el restant 5% correspondrà als actuals accionistes del grup.

Noticias relacionadas

contador