ep archivo   sede de codere ubicada en la capital en madrid espana a 10 de septiembre de 2020
Marta Fernández - Europa Press - Archivo

Codere rebota un 12% aquest dimarts després de les caigudes de les últimes jornades després de la nota del 20 d'octubre passat enviada a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) en què va anunciar l'entrada en procediment de liquidació, afirmant que "ja no podrà continuar com una empresa en funcionament”. La companyia ha volgut aclarir aquest comunicat i ha remarcat que el procés de reestructuració financera que travessa "no afecta el normal exercici de les operacions del grup als diferents països on opera, incloent-hi el mercat espanyol".

  • 0,09€
  • 0,00%

Com a conseqüència del procés de reestructuració, Grupo Codere passarà a ser controlat per una nova societat hòlding, a través de la qual els actuals bonistes del grup en tindran el control, ostentant un 95% del seu capital, mentre que el restant 5% correspondrà als actuals accionistes del grup.

"Amb posterioritat a la implementació d'aquesta reestructuració, l'única societat que procedirà a liquidar-se, ja que com avançàvem en la informació privilegiada comunicada al mercat, 'no podrà continuar com una empresa en funcionament', és l'actual hòlding, Codere SA. Per això, es convocarà una Junta General d'Accionistes que esperem que aprovi la seva dissolució i l'obertura del seu període de liquidació. Una vegada obtinguda aquesta aprovació, Codere SA. sol·licitarà al regulador suspendre la cotització de les seves accions", ha explicat l'empresa.

Amb independència del procés de liquidació de Codere, SA., la companyia ha insistit que l'operació del conjunt del grup seguirà el seu curs normal a tots els mercats i a totes les restants societats que conformen el seu perímetre, incloent-hi Codere Newco. Codere Newco és la societat espanyola que, des del 2016, reuneix de manera directa o indirecta, tots els treballadors, operacions i actius del Grupo Codere a tots els països on aquest és present. "El grup, per tant, seguirà funcionant i operant amb normalitat a la nova etapa que s'obre, sota el paraigua d'una nova societat hòlding i amb un nou consell d'administració", ha conclòs.

Noticias relacionadas

contador