ep archivo   sede de codere ubicada en la capital en madrid espana a 10 de septiembre de 2020 codere
Marta Fernández - Europa Press - Archivo

Codere ha anunciat aquest dimecres que "estima que ja no podrà continuar com una empresa en funcionament". En aquest sentit, preveu que entrarà en un procediment de liquidació una vegada que la reestructuració sigui implementada, cosa prevista per al 5 de novembre.

  • 0,09€
  • 0,00%

De manera més específica, l'empresa ha explicat que espera que el seu consell d'administració convoqui la junta general d'accionistes (que haurà de tenir lloc abans del final de novembre) per "aprovar la dissolució i l'obertura del període de liquidació de la Societat". Una vegada que la junta general d'accionistes aprovi el llançament del procés de liquidació, la companyia sol·licitarà el regulador suspendre la cotització de les accions.

El passat 17 de setembre, les societats filials de la companyia Codere Finance 2 (Luxembourg) i Codere Finance 2 (UK) van publicar un document d'oferta i sol·licitud de consentiment, denominat en anglès, offer and consent solicitation memoràndum (OCSM).

El OCSM incloïa la sol·licitud de certs consentiments en relació amb els bons existents i l'oferta d'emissió per Codere Finance d'un nou tram de bons súper sènior per import de 128.860.000 d'euros.

En concret, la sol·licitud de consentiment requeria el consentiment dels titulars d'almenys el 90% de cadascuna de les sèries de bons existents per ser aprovat, cosa que ha succeït amb el suport de fins al 97,63%.

Noticias relacionadas

contador