coca cola european madrid

Coca-Cola European Partners ha anunciat aquest dimecres un nou programa de recompra d'accions de 1.500 milions d'euros juntament amb la intenció d'augmentar la proporció de pagament de dividends a compte del quart trimestre de 2018 del 45% al ​​50%.

La companyia que fabrica, embotella i distribueix Coca-Cola està celebrant aquests dos dies una trobada amb inversors institucionals i analistes a Alemanya, amb la presència de la seva presidenta Sol Daurella, el director executiu Damian Gammell i el director financer Nik Jhangiani. Durant aquesta trobada l'empresa informarà d'objectius financers a mitjà termini i perspectives per a tot 2018.

El programa de recompra d'accions té l'objectiu de reduir el capital social de l'empresa i començarà "tan aviat com sigui possible" amb fins a 500 milions d'euros en accions recomprades el 2018 subjecte a volums de negociació. El valor del programa pot ajustar depenent de factors econòmics, operatius o altres, incloent-hi les oportunitats d'adquisició. Es durà a terme a la Borsa de Nova York i a Euronext Amsterdam.

El programa de recompra d'accions té l'objectiu de reduir el capital social de l'empresa i començarà "tan aviat com sigui possible"

Coca-Cola European Partners també està anunciant la seva intenció d'augmentar la proporció de pagament de dividends a compte del quart trimestre de 2018 del 45% al 50%, una decisió que està subjecta a l'aprovació durant la Junta.

A més, la companyia espera un creixement dels ingressos d'aproximadament del 2% al 2,5% respecte als resultats comparables de l'any passat. També es preveu que la conversió de divises tingui un impacte lleument negatiu en els comptes per a tot 2018.

El conseller delegat del grup, Damian Gammell, considera que Coca-Cola European Partners té "una visió realista i emocionant a llarg termini de l'oportunitat de creixement als nostres mercats, havent traçat una visió per als propers deu anys". "L'anunci d'objectius anuals de creixement a mitjà termini i el nostre primer programa de recompra d'accions, demostren col·lectivament la nostra capacitat de lliurar, de manera consistent, valor per als accionistes mentre gestionem una àmplia cartera de mercats".

Noticias relacionadas

contador