cbnhhotel

Jornada tranquil·la per la macroeconomia espanyola la d'aquest dimecres. No obstant això, els inversors estaran atents a la reunió del consell d'NH per manifestar-se sobre l'oferta de compra de Grup Barceló. Mentrestant, es clausurarà el fòrum Spain Inversors Day i Zardoya Otis pagarà un dividend de 0,08 euros.

  • 4,15€
  • -1,07%
  • 7,06€
  • 0,00%

En canvi, sí que es publicaran noves dades macroeconòmiques en altres països del món. A la Xina, es coneixeran l'Índex de Preus al Consumidor (IPC) i l'Índex de Preus de Producció (IPP), així com les xifres de nous préstecs de desembre.

A Europa, França actualitzarà les seves dades de producció industrial amb les xifres de novembre i a Alemanya hi haurà emissió de bons a 10 anys. Per la seva banda, al Regne Unit es publicaran les xifres de producció industrial i les de producció manufacturera i la balança comercial.

Finalment, als Estats Units es coneixeran les sol·licituds d'hipoteques, els preus d'exportacions i importacions, els inventaris majoristes i de petroli cru i, a més, hi haurà subhasta de deute a 10 anys.

ECONOMIA

Xina: IPC i IPP del mes de desembre (02:30h) i xifres de nous préstecs (03:00h).

França: producció industrial de novembre (08:45h).

Regne Unit: produccions industrial i manufacturera de novembre (10:30h) i balança comercial (10:30h).

EUA: sol·licituds d'hipoteques (13:00h), índexs de preus d'exportacions i importacions (14:30h), inventaris majoristes (16:00h) i de cru (16:30h) i subhasta de deute a 10 anys (19:00h).

Alemanya: emissió de bons a 10 anys.

EMPRESES

Espanya: clausura del Spain Investors Day, Zardoya Otis paga dividend i NH decideix sobre l'OPA de Barceló.

Noticias relacionadas

contador