applusgrande1

Citi veu una clara oportunitat de compra en Applus. El banc d'inversió estatunidenca reconeix que "és el nostre títol favorit del sector" i assegura que es tracta de "la millor opció per enfilar-se al rebot de guanys que veurem durant la segona meitat de l'any".

  • 11,54€
  • 0,87%

En aquest sentit, Citi assenyala que un 41% dels beneficis d'Applus depenen de la inspecció d'automòbils, ofici en una estat de letargia induïda pel gran confinament de març.

Des del punt de vista de les fusions i adquisicions, Citi també veu en Applus una bona alternativa a la inversió. Així doncs, n'eleva el preu objectiu de 9 a 11,5 euros per acció. "El 'momentum' està millorant clarament", apunten els analistes de l'entitat.

"Malgrat que certs segments segueixen sota pressió, algunes de les seves activitats presenten un potencial alcista i, entre aquestes destaquem la inspecció d'automòbils, el testatge del consumidor i el departament de minerals (davant el cas alcista de l'or, especialment)", argumenta Citi al seu últim informe.

Noticias relacionadas

contador