ep inspector de applus
APPLUS+ - Archivo

Applus+ ha comprat Reliable Analysis per una suma inicial de 67 milions d'euros lliure de deute i caixa en un clar intent d'entrar amb força a la Xina i els EUA. Així ho ha anunciat la pròpia companyia a través d'un fet rellevant remès a la CNMV.

  • 11,44€
  • -0,09%

Des del grup detallen que l'adquisició es durà a terme amb liquiditat ja existent i esperen que tingui un impacte immediat en el seu BPA (Benefici per Acció).

A aquests 67 milions d'euros inicials se'ls pot sumar un pagament variable en 2024, que està subjecte a una sèrie d'objectius financers.

Reliable Analysis és un laboratori d'assajos elèctrics, de compatibilitat electromagnètica (EMC) i de materials amb més de 300 empleats que presta els seus serveis principalment a la indústria de l'automòbil des de la Xina i els Estats Units, i és "altament reconegut" pels seus assajos EMC de motors de vehicles elèctrics i altres components.

Els seus ingressos al 2019 van superar els 24 milions d'euros, el 70% dels quals es van generar a la Xina i la resta als Estats Units.

Noticias relacionadas

contador