amadeuscb31

La crisi del turisme per l'epidèmia de coronavirus continuarà passant factura a Amadeus. Per això, Citi assumeix que el seu resultat d'explotació sofrirà tant aquest exercici com el vinent. No obstant això, li manté la recomanació de compra.

  • 59,00€
  • 2,18%

En concret, redueix la previsió d'Ebitda tant per a enguany com per al vinent. De cara a 2020, Citi el rebaixa de 500 a 351 milions d'euros; i, per a 2021, de 1.296 a 900 milions d'euros, a causa de la situació del sector en el qual opera.

Citi constata en el seu últim informe l'absència de recuperació dels vols tant als Estats Units com a Europa, per la segona onada de la pandèmia. En conjunt, indica que els vols internacionals s'han reduït un 50% durant la setmana compresa entre el 7 i el 13 de setembre, en comparació amb els mateixos dies de 2019. Una setmana abans, aquesta reducció era inferior, perquè se situava en el 48%, indica la firma.

L'informe també apunta que el 'free cash flow' de la companyia se situa en negatiu. En el segon trimestre de l'any, va comunicar una posició de caixa negativa de 462 milions d'euros i el seu equip directiu ha indicat que cada mes Amadeus té un impacte en caixa de 100 milions.

Noticias relacionadas

contador