ep nuevo hospital nepeansydney oeste australia
CIMIC GROUP (ACS) - Archivo

ACS

38,78€
  • -1,26€
  • -3,15%

Cimic Group (ACS), a través de la seva filial CPB Contractors, s'ha adjudicat un contracte amb el govern de Nova Gal·les del Sud (Austràlia) per a l'ampliació i remodelació en primera fase de l'Hospital Nepean a Kingswood (Sydney Oest) per un import de 379 milions de dòlars australians (232 milions d'euros).

L'empresa, propietat del grup ACS, s'encarregarà de la construcció d'un nou edifici clínic de 14 plantes que estarà finançat pel govern de Nova Gal·les del Sud. Aquest contracte arriba després que CPB Contractors s'adjudiqués recentment l'ampliació de l'Hospital de Campbelltown, també a Austràlia.

Els treballs de construcció ja s'han iniciat i està previst que finalitzin el 2021. La nova instal·lació, que comptarà amb una superfície de més de 55.000 metres quadrats a l'àrea de l'hospital actual, tindrà una nova zona d'emergències, amb més de 200 llits i més de dotze nous quiròfans.

El conseller delegat de Cimic Group, Michael Wright, va assegurar que la seva companyia continua oferint infraestructura "essencial" a les comunitats locals, incloent-hi instal·lacions sanitàries, de transport públic i noves autopistes. "Estem compromesos en aportar una sòlida experiència i àmplies habilitats per satisfer aquestes necessitats de la comunitat ara i per a les generacions futures", ha subratllat.

CPB Contractors està realitzant treballs d'ampliació i remodelació al Servei Sanitari de Wagga Wagga, a l'Hospital de Coffs Harbour i a l'Hospital de Campbelltown. A més, també treballa en altres projectes a Sydney Oest.

El director general de CPB Contractors, Juan Santamaría, va assenyalar que l'adjudicació d'aquest nou contracte permet a la companyia ampliar la seva cartera de projectes d'hospitals i el seu compromís amb la comunitat de Sydney Oest. "CPB Contractors està orgullosa de continuar les nostres properes relacions de treball amb el govern de Nova Gal·les del Sud i amb les comunitats de Sydney Oest", va afegir.

Noticias relacionadas

contador